Arvokuljetuspalvelut – raha liikkuu turvallisesti

Nokas Finland Oy hoitaa käteisen rahan, arvopapereiden, datatallenteiden ja arvoesineiden kuljetukset turvallisesti ja täsmällisesti.

Vuodesta 1994 toiminut Nokas on kokenut ja luotettava alan toimija, joka on osa Avarn Security -konsernia. Nokas Cash Handling -organisaatio toimii Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Rahan ja muiden arvopapereiden kuljetus vaatii aina koulutetut arvokuljettajat sekä tehtävään suunnitellut ajoneuvot. Nokas Finland Oy on valtakunnallinen arvokuljetuspalveluja tarjoava yritys, joka kuljettaa arvolastin vakuutettuna, turvallisesti ja sovitussa aikataulussa. 

Tilaa arvokuljetus

Mitä on nykypäivän arvokuljetus?

Vaikka fyysistä rahaa ei Suomessa käytetä enää kortti- ja mobiilimaksujen yleistyttyä siinä määrin kuin ennen, yhteiskunnassamme liikkuu siitä huolimatta käteistä rahaa päivittäin. Rahaa kuljetetaan liikeyritysten, pankkien, käteisautomaattien ja laskentakeskusten välillä. Lisäksi monet yritykset tallettavat päivän kassan yösäilöön, joista raha kuljetetaan laskentakeskukseen käsiteltäväksi.

Lisäksi arvokuljetuksissa kuljetetaan kaikkea arvokasta materiaalia ja fyysisinä tallenteina arvokasta dataa, jota ei ole riittävän turvallista kuljettaa verkon yli.

Kattava arvokuljetusverkosto palveluksessasi

Toimimme kattavasti koko Suomen alueella ja kansainvälisesti kumppaniverkostolla. Hoidamme kuljetukset aina asiakkaan turvallisuustarpeet ja toivotut aikataulut huomioiden. Vastaamme kuljetuksen turvallisuudesta läpi koko logistiikkaketjun.

Arvokuljetus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käymme toiminnan läpi vaihe vaiheelta ja sovimme kuljetuksen aikataulun sekä mahdolliset tarvittavat lisäpalvelut asiakkaan ja kuljetettavan arvolastin sekä päämäärän mukaisesti. Arvokuljetusautomme on varusteltu nykyaikaisella turvallisuusteknologialla.

Arvokuljetuspalvelumme pähkinänkuoressa

  • Nokas-arvokuljetukset saatavilla kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Arvokuljetuksen jokaisen vaiheen reaaliaikainen seuranta
  • Vastaamme hallussamme olevasta omaisuudesta läpi koko logistiikkaketjun
  • Tuotamme myös palveluja automaattien valvontaan sekä ylläpitoon

Arvokuljetuspalvelumme hyödyt

  • Asiakkaan turvallisuus- ja aikataulutarpeiden mukainen arvokuljetuspalvelukokonaisuus
  • Vastuu arvo-omaisuudesta koko arvokuljetuksen ajan
  • Valtakunnallinen kattava arvokuljetusverkosto

Rahahuolto.fi-verkkopalvelu veloituksetta

Nokas tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuutta rahankäsittelyyn. Rahahuolto.fi-verkkopalvelumme kautta voit muun muassa täyttää päiväkassan tilitysilmoituksen, tilata vaihtorahaa tai turvapusseja, tarkastella tilitysraportteja tai tehdä muutoksia kuljetusaikatauluihin.

Asiakkaanamme saat aina veloituksetta käyttöösi rahahuolto.fi-verkkopalvelun. Palvelu on asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden, juuri silloin kun tarvitset. Rahahuolto.fi on helppokäyttöinen ja vähentää sekä rahan käsittelyyn liittyvää stressiä että siihen kuluvaa aikaa.

Etsitkö luotettavaa ja turvallista arvokuljettajaa?

Nokas palvelee arvokuljetusasioissa. Olemme toimineet alalla lähes kolmekymmentä vuotta. Kokeneena ja luotettavana alan toimijana, sinä voit luottaa siihen, että käteisvarasi ovat hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää arvokuljetuspalveluistamme!

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, täytä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Käytämme henkilötietojasi yhteydenottoosi tai palveluitamme koskevaan tarjouspyyntöösi liittyvän asian käsittelyssä. Lisätietoja tietojenkäsittelystä ja tietosuojasta löydät tietosuojakuvauksestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sen, että Nokas tallentaa ja käsittelee antamiasi henkilötietoja.