Yösäilö- ja vaihtorahapalvelumme – turvallinen ja tehokas rahahuolto yrityksellesi

Yösäilöpalvelumme ja vaihtorahapalvelumme ovat arvokuljetus-, rahahuolto- ja rahankäsittelypalvelujamme, jotka soveltuvat erityisesti pieniä määriä käteistä käsitteleville yrityksille. Meiltä löytyy käyttöösi laaja verkosto yösäilöjä ja useita vaihtorahan noutopisteitä.

Nokas Finland Oy on toiminut vuodesta 1994 alkaen strategisena ja vastuullisena kumppanina suomalaisille yrityksille, liikepankeille ja julkisen sektorin toimijoille. Olemme kokenut rahankäsittelyalan toimija. Tarjoamme arvokuljetus-, rahahuolto- ja rahankäsittelypalveluja, jotka tuovat turvallisuutta ja helpottavat rahankäsittelyyn liittyvien rutiinien hoitamista yrityksissä. Käteisen rahan turvallinen talletus ja kuljetus laskentakeskukseemme hoituu yösäilöpalvelumme avulla, ja käteisen rahan riittävyyden varmistamisesta huolehtii vaihtorahapalvelumme.

Kysy lisää yösäilö- ja vaihtorahapalveluistamme

Käteisen talletus yösäilöön turvaa yrityksesi käteistilitykset

Jos yrityksesi käteismyynti on pienimuotoista, on käteisen talletus yösäilöön usein helpoin ratkaisu. Vaikka aikoisit seuraavana päivänä hoitaa rahojen tilityksen pankkiin, niitä ei kannata jättää yrityksen tiloihin tai viedä kotiin yöksi. Kun toimitat yrityksesi käteisvarat päivän päätteeksi yösäilöön, ovat rahasi varmasti turvassa, ja Nokas toimittaa ne suojattuna eteenpäin. Lisäksi voit toimittaa setelitilityksesi turvallisesti yösäilöön silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Yösäilöt kartalla

 

Vaihtorahat noutopisteeseen sovitusti ja turvallisesti

Vaihtorahaa tarvitseville asiakkaille tarjoamme noutopalvelupisteitä ympäri Suomen. Noutopisteitä on kaikissa suurimmissa kaupungeissa, ja toimitamme sopimusasiakkaillemme heidän etukäteen tilaamansa vaihtorahat valittuun noutopisteeseen. Tämä on helppo, turvallinen ja edullinen tapa yritykselle ratkaista vaihtorahojen tarve

Noutopisteet kartalla

 

Yösäilö- ja vaihtorahapalvelumme pähkinänkuoressa

  • Käteisen talletus yösäilöömme on turvallinen vaihtoehto
  • Toimitamme rahat yösäilöstä suojatusti eteenpäin
  • Tilaat käteistä rahaa kätevästi valittuun noutopisteeseen
  • Yösäilömme ja vaihtorahojen noutopisteemme sijaitsevat ympäri Suomen

Palvelumme hyödyt

  • Yrityksesi käteisvarat ovat varmasti turvassa
  • Käteisen talletus yösäilöön onnistuu juuri silloin kun sinulle sopii
  • Voit helposti pitää huolen, että sinulla on oikean kokoista vaihtorahaa kassassa
  • Rahan käsittely on helpompaa ja turvallisempaa
  • Asioit käteisasioissa kätevän rahahuolto.fi-verkkopalvelun kautta

 

Rahahuolto.fi-verkkopalvelu veloituksetta

Nokas tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista turvallisuutta rahankäsittelyyn. Asiakkaanamme saat aina veloituksetta käyttöösi Rahahuolto.fi-verkkopalvelun. Se on ilmainen lisäpalvelu, jonka tehtävänä on vähentää sinulta rahan käsittelyyn liittyvää stressiä ja siihen kuluvaa aikaa.

Rahahuolto.fi -palvelun kautta voit mm. tilata vaihtorahaa tai turvapusseja, täyttää päiväkassan tilitysilmoituksen, tarkastella tilitysraportteja tai tehdä muutoksia kuljetusaikatauluihin – ja muutenkin tarkastella rahaliikennettäsi. Palvelu on helppokäyttöinen, ja asiakkaidemme käytettävissä aina, kun sitä tarvitset – vaikka keskellä yötä.

Haluatko, että yrityksesi käteinen on turvallisissa käsissä?

Oli kyse sitten käteisen talletus- tai kuljetuspalveluista tai turvallisesta yösäilöstä, Nokas palvelee luotettavasti vuosikymmenten kokemuksella alalta. Meidän kanssamme käteisvarasi ovat hyvissä käsissä.

Ennen palveluiden käyttöönottoa sinun tulee varmistaa nykyinen rahahuoltosopimus tilipankistasi ja pyytää tilipankkiasi toimittamaan tarvittavat asiakirjat Nokas Finland Oy:lle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää yösäilö- ja vaihtorahapalveluistamme!

 

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, täytä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Käytämme henkilötietojasi yhteydenottoosi tai palveluitamme koskevaan tarjouspyyntöösi liittyvän asian käsittelyssä. Lisätietoja tietojenkäsittelystä ja tietosuojasta löydät tietosuojakuvauksestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sen, että Nokas tallentaa ja käsittelee antamiasi henkilötietoja.